Bauturi indicate pentru arderea grasimilor

Apa rece consuma pana la 300 de calorii
Opt pahare de apa cu gheata/ zi se pot consuma pana la 300 de cal, arata un studiu efectuat de cercetatorii de la Scoala de Farmacie din cadrul Universitatii California. Specialistii sustin ca apa foarte rece scade semnificativ pofta de mancare daca este bauta inainte de masa sau in timpul mesei.
Laptele indicat dupa sport
Dupa un program intensiv de exercitii fizice, doua pahare de lapte accelereaza arderea grasimilor si ajuta la dezvoltarea masei musculare.
Ceaiul verde intensifica arderile
Ceaiul verde contine polifenoli, substante care au proprietati antioxidante si care “ard” grasimile. Testele facute pe un anumit tip de polifenoli din ceaiul verdeau aratat ca acesta este capabil sa patrunda in celulele corpului si sa “curete” grasimile depuse.
Cafeaua
Este recomandata in curele de slabire, deoarece mentine greutatea in limite normale. Vitamina B3 din cafea este responsabila de arderea grasimilor din corp.
Sucul de fructe
Sucurile de fructe sunt bune in dieta, dar trebuie alese cu grija, deoarece unele fructe au un continut ridicat de zahar (struguri, banane).
Daca tii o dieta, nu bea sucuri din comert, pentru ca acestea au in compozitie indulcitori. Sucurile de grapefruit si cele de portocale sunt cele mai indicate, deoarece sunt bogate in vitamina C, ajuta la arderea grasimilor si accelereaza digestia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu