Tips....de agatat

1. Fii increzator in fortele proprii. Nu conteaza foarte mult felul in care arati, trebuie sa-ti arati cele mai bune calitati ale tale .
2. Pentru femei este foarte important sa se simta protejate de un barbat. Asa ca sari in ajutorul lor ori de cate ori au nevoie. A ajuta o femeie atunci cand are nevoie nu inseamna a fi slab.
3. Invata sa stapanesti arta conversatiei. Dar nu folosi vorbe goale. Incearca sa pui intrebari complexe, pline de inteles. De cele mai multe ori femeile se indragostesc dupa ce au prima conversatie cu un barbat. Chiar si tonul vocii reprezinta un punct de atractie destul de insemnat.
4. Fa-ti un plan si actioneaza conform lui. Daca simti sa faci gesturi romantice, fa-le. Nu te gandi la consecinte negative din partea ei pentru ca nu ai siguranta ca asa vor decurge lucrurile. Asuma-ti riscuri, pentru ca asa fac barbatii adevarati!
5. Gandeste-te sa faci un gest care i-ar provoca alesei tale o imensa placere. Cel mai important este gestul si intentia ta de a o face fericita. Femeile adora sa li se acorde atentie sporita si sa li se satisfaca micile capricii de catre partener.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu