Cum sa te faci remarcata


Fa-te frumoasa!
Inainte de a iesi din casa acorda-ti tot timpul de care ai nevoie ca sa te ingrijesti si sa te faci stralucitoare. Nu uita ca fiecare minut in plus pe care il acorzi felului cum arati poate sa insemne o diferenta fata de ceea ce vezi zilnic in oglinda si fata de ceea ce vad altii, in mod obisnuit cand se uita la tine!
Zambeste!
Simplul fapt de a zambi cuiva ajuta enorm la “spartul ghetii”. Te va face sa pari mai relaxata, increzatoare si irezistibila.
Supravegheaza-ti limbajul corpului!
Nu-ti incrucisa bratele peste piept si nu te retrage dintre oamenii cu care esti, pentru ca daca ai o atitudine defensiva toti te vor lasa in pace crezand ca nu vrei sa fii deranjata. Este recomandat sa te inclini usor spre persoana cu care ai vrea sa vorbesti, pentru ca in felul asta vei parea mai prietenoasa si mai dornica sa incepi o conversatie.
Participa activa la ceea ce se petrece!
Daca se danseaza, danseaza si tu, amesteca-te cu oamenii, vorbeste cu oricine. In felul acesta iti vei face prieteni si vei avea aprobarea prietenilor calui care te intereseaza.
Priveste in ochi pe toata lumea!
Priveste drept in ochi pe cei care iti vorbesc, sau care doar trec pe langa tine, in felul acesta le dai un motiv sa-si doreasca sa fie prin preajma.
Fii plina de umor!
Cu strainii, la petreceri, nu se discuta lucruri serioase sau probleme personale. Ramai la glume usoare si ia lucrurile la modul usor si relaxat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu